Counter-Strike 2

A 2-a venire a lui COUNTER STRIKE pe Pământ!😱Jucăm CS2 pe un laptop… care NU e de gaming!



Rupem CS2 pe Zenbook Pro 16X OLED, cel mai puternic laptop… care nu e de gaming!😬

https://www.zonait.ro
http://www.facebook.com/zonait.ro
https://www.instagram.com/dan_cadar/

48 Comments

  1. Jucator de pe vremea lan la internet cafe. CS 1.3.
    Tot ce vrem este să intre glonțul ca pe 1.6 si servere bune cu 128 tick cu adevărat(nu doar cu numele si sa lase de dorit), nu mizerii de servere.
    Ca joci pe faceit si prinzi si acolo ditamai pingul ca nu e serverul in apropriere de noi…Oricum mai bine ca ai 128tick dar pingul tot se simte, experientă meh…
    Cat timp are feelingul de cs clasic (rapid) si daca mai poti face si un bunny hop, rămâne cs.
    Nu avem nevoie de super grafică ca oricum jucam pe low majoritatea, un 4msaa + efectul de lumina in scenele dark si aia e. Rez 1024×768 sau 1280×960 stretched.

    Si la cs2 in open beta avea super avantaj cine face peek, cine ținea abia il vedea, murea direct.

  2. Jucatorii pro spun ca nu este competitive ready si nu o spun degeaba. Jocul nu se "simte" si nu este competitive in primul rand din cauza acestui subtick rate (care momentan este o gluma).

    Pentru un om care nu are mii de ore in csgo, lucrul asta este insesizabil, dar pentru cei pro este absolut evident din prima clipa si total enervant.

    Movementul in CS este poate cel mai greu skill de dobandit. Un jucator pro se va folosi (abuza) de strafe-uri ( te misti stanga dreapta foarte rapid ). Vor face asta pentru a lua informatii dupa un perete si a se ascunde foarte repede in spatele lui sau chiar si in lupta directa astfel incat sa fie greu de atins/omorat.

    Ce au prezentat valve legat de acest subtick este un ideal, din pacate in momentul de fata asta este cea mai mare buba a jocului. Mai sus am spus ca este insesizabil pentru cei care nu au niste mii de ore in csgo pentru ca aceia pur si simplu nu au acest skill movement deci nu se simt "dezavantajati" de joc.

    Totusi, pentru un joc unde sunt concursuri lunar de milioane de dolari, sa mori dupa un perete chiar daca adversarul trage cu un delay de aproape 1 secunda, pentru ca syncronizarea dintre jucatori este decalata, nu poate fi ceva bun la un asa nivel pentru ca devine loterie in loc de skill.

    Totusi, avand in vedere ca CS2 este live de doar cateva ore, este un joc cu foarte mult potential, mai ales comparand cu CS:GO care poate nici dupa 2 ani de la lansare nu era la nivelul CS2 de astazi.

    Nu te poti astepta sa fie un joc perfect la inceput, dar tot ce se spune legat de competitive ready, tickrate, desyncronizari, etc, sunt adevarate, dar putin vizibile pentru jucatorii de duminica.

    Cat despre a alege sa joci pe serverele valve in detrimentul faceit, sunt sigur ca pana cei de la valve nu vin cu o solutie de anti cheat buna, majoritatea jucatorilor pro (or wannabe) vor merge tot pe faceit.

    Tare video, sa mai faceti ! 🙂

  3. Salut! Unde trebuie sa lucrezi ca să-ți permiți astfel de jucării de 2000 de bețe europene? Am făcut 6 ani de facultate și trebuie să mănânc parizer cu pâine și să nu mai plătesc chiria și utilitățile 5 luni să-mi permit așa ceva. Pentru cine e targetat acest laptop? Se uită Bill Gates la tine?😂

  4. Daca ai vrut sa faci un review legit trebuia sa merg la un liceu sa-l instalezi pe un pentium 4 de ala din 2007 pe care il au liceele ca nus cum e acum dar cs se juca continue la ora de informatica

  5. Salutare,
    Jocul mi se pare ca se simte bine. Nu la fel de bine ca CS:GO, dar este pe drumul cel bun si sigur o ajunga peste CS:GO. Joc CS de aproximativ 18ani si oricat de grea este o schimbare in lumea CS-ului, parca usor usor incepe sa se simta bine acest CS2. Mometan evenimentele se tin pe CS:GO, atat cele care sunt acum in desfasurare, cat si urmatoarele 2 evenimente, Blast Fall Final EU si US. CS:GO momentan se simte mai "snapy" fata de CS2. Movement-ul, trasul, flick-urile se simt mai bine si parca mai natural pe CS:GO, insa cu siguranta si CS2 o sa primeasca cateva update-uri in acest sens. La lansare deja au venit cu multe update-uri care fac jocul sa se simta mai bine. Deci trecerea la CS2 in liga profesionista nu o sa fie chiar instanta. De aceea atat jucatorii pro, cat si comunitatea inca are acces la CS:GO daca faci cateva setari in Steam.

    Legat de serverele de 128, chiar daca parea o necesitate si comunitatea vorbea foarte multe despre ele, in cele mai multe cazuri 64tick era suficient pentru un jucator casual aflat pe serverele cs:go oficiale. Pentru cine vrea sa incerce competitiv si sa scoata tot ce este mai bun din el meci de meci, atunci da, 128 este cu siguranta varianta mai buna.
    Pe CS2 au renuntat la tick rate. Au spus ca acum nu mai este nevoice de asa ceva si ca serverele se vor misca impecabil. Momentan nu este chiar asa. Se simte mai bine fata de CS:GO pe 64thick, insa nici pe aproape de 128. Nici macar pe Faceit nu se simte aproape de 128. Valve pare ca au ascultat si inteles comunitatea. Vor servere mai bune, acum au niste servere mai bune, dar tot aplicatiile third party cred ca vor fi baza. Pe Faceit nu numai serverele tineau acolo jucatorii, ci si aplicatia third party anti-cheat care este de 1000ori mai buna fata de orice face Valve pe planeta asta. Faceit in continuare reuseste sa faca niste servere mai bune, sa aiba un anti-cheat incredibil de bun, un sistem mai bun de anti-smurf si un sistem ELO ceva mai bine gandit care aduce in meci jucatori cu nivel incredibil de asemanator.

    Legat de tinta care urmareste gloantele, poate ii ajuta pe cei noi, dar atat comunitatea din momentul respectiv cat si jucatorii pro momentan spun ca este destul de greu de utilizat si mai mult incurca. Fiecare arma are un pattern care nu se schimba de la o incarcare a armei la alta. Mereu cand tragi arma urmareste acel pattern. Daca inveti pattern-ul, cu o tinta stabila este mult mai usor de urmarit un inamic care fuge, sare, se invarte si tu tragi dupa el in acelasi timp.

  6. CS 1.6 și CS Source singurele CS-uri ce mi s-au părut ok și s-au simțit ok, CS GO?… Doar o panaramă și atât

  7. Nu am jucat niciodata CS GO, dar nu traiesc sub o piatra, am jucat tot timpul pe ps5 nu pe cutia aia numita Personal Computer

  8. Cica nu e un laptop de gaming… De ce, pentru ca nu scrie pe el ca e de gaming? La configuratia aia, este clar ca poate fi considerat si drept un laptop pentru jocuri. In momentul de fata, este piata plina de laptopuri de "gaming" care inca vin cu GTX 1650 (eventual TI), de exemplu. Banuiesc ca un RTX 4080, poate rula cu succes orice joc de ultima generatie.

  9. Pai vrei sa părere îți dau eu una. În primul rând ar trebui să nu îi mai pupi în fund pe cei de la valve. În al doilea rând jocul e groaznica din punct de vedere al performanței, deoarece cum a mai zis cineva în comentarii, nu pare deloc diferit de beta pentru că încă e plin de bug-uri, cel mai uzual și cel care îți fute placa video e acela când dai alt tab, bn la fel face și când umbii la setări, dar nici chiar asa precum alt+tab.. Ar trebui să îi lăudați când reușească să-l pun pe picioare. Singurele plusurile sunt cele grafice având în vedere că e source 2, dar după cum am spus încă nu sunt optimizate, multi se plâng că li se sacadează imaginea, runde mai puține, meniul de arme nu-ți permite toate armele, deci după cum am zis mare minus pe configurare și optimizare. În al 3-lea rand, ca orice developer, jocurile e făcut doar să-ți ia banii, nu pentru plăcerea noastră, dacă era pt plăcerea noastră băgau și ei un anti cheat sa nu mai vina cei din mama rusie unde e țara natala a hack-ului, să-ți stric plăcerea jocului. În concluzie da cs2 😂

  10. Oamenii alegeau servicii terțe de matchmaking deoarece aveau mai mare încredere in sistemele anticheat față de VAC. (desi nu de puține ori și alea erau învinse)

  11. Ești și de altfel sunteți minunați 😀
    Ador videoclipurile de pe zonă și recunosc că mă gâdilați bine de tot cu subiectul ăsta al Counter Strike-ului. Eu unul am 4800 ore pe 4 conturi de CS XD

  12. Salutare Dan, am si eu o intrebare daca esti amabil sa imi raspunzi:
    Ce ar fi mai bun intre Asus Zenbook 16 x oled si Macbook Pro tot de 16. Ma intereseaza pentru WebDesign, Editare Foto si indicat ar fi sa reziste bine si la jocuri puternice.
    Ca autonimie care ar fi mai indicat?
    Nu stiu ce sa aleg intre Windows si Ios tinand cont ca am o viata de Windows dar am vazut ca Macbook-urile sunt mai recomandate de toata lumea.

  13. Sunetele, armelor si pasilor sunt schimbate (in oarecare masura), si feeling-ul armelor la fel.
    Un jucator mai vechi simte asta, si nu stiu daca e un lucru bun, dar clar pentru mine e mai greu sa ma obisnuiesc cu schimbarea, fata de cei care se apuca acuma.

  14. Mi se pare mie sau nu are antireflex ecranul? Degeaba are specificatiile alea daca atunci cand bate lumina in el nu vezi nimic…

  15. Apai Dane, 80% din gameri nu dau mai mult de 1000€ pe un pc/laptop de gaming. Nu toti sunt youtuberi care is permit calculatoare de 5000- 10000 €😂

  16. Era ok sa mai faca vreo 2 harti noi macar, in rest nu e mare lucru, sper doar sa aiba un sistem anti-cheat macar dar nu imi pun mari sperante… Valve face banii seriosi tot din trading de skinuri

  17. Salut baietii, ce laptop imi recomandati pentru CS GO 2 dar si pentru diverse sociale precum pentru facultate proiecte si bussines? Multumesc!

  18. Același joc cu aceeași codați. Nu ma mira ca doar unele echipe pro sunt ajutate cu coduri subtile

  19. Salutare Dan si multumim pentru prezentare. Din pacate, eu ma jucam CS GO, pentru modul Danger Zone. Este o perioada gri pentru acest mod si nu as putea fi mai dezamagit. Ar fi genial sa se gandeasca si la noi, cei ce jucam pana acum o saptamana acest joc, doar pentru acest mod.

  20. Iar te-ai legat la Cernavoda, tu care joci un meci la un an nu ai de unde sa intelegi, pe cand un om care are mii de ore in joc cand pune tinta pe cap si glontul nu da nici macar 1 punct de damage simte si are perfecta dreptate cand se plange ca nu e jucabil aproape. E destul sa ascult explicatiile tale sa imi dau seama ca nu prea ai idee cu ce se mananca CS 🙂

  21. Counter-Strike e GOAT. Parca ieri eram copil si bagam la net CS 1.6.
    Jocul asta nu va muri niciodata. CS forever 🤟🏻🤟🏻😄😄♥️

  22. Ooo super tare această veste, cand imi aduc aminte ca petreceam in jur de 5 ore pe zi jucând 😂😂 Trebuie sa arunc o privire la el 😂😂😂 Bine nu am, mai jucat deloc de 8 ani 😂😂.

Write A Comment